Loading...
Geen categorie

Dagelijkse- en periodieke schoonmaak

RDR Cleaning Services werkt met een vast programma van materialen en schoonmaakmiddelen, waardoor wij een constante kwaliteit kunnen waarborgen wanneer we voor u de dagelijkse- of periodieke schoonmaak uitvoeren. Of het nu gaat om het op discrete wijze reinigen van kantoorruimtes of om het schoonmaken van uw restaurant, wij vinden altijd een passende oplossing.

U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor de uitvoering.

Voel u prettig in een schone omgeving. Stofmijt, meeldauw en andere bacteriën die het binnenklimaat nadelig beïnvloeden, krijgen geen kans. De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Waar de één veel waarde hecht aan het dagelijks legen van de prullenbakken, geeft de ander de voorkeur aan het regelmatig afnemen van bureaus. In een eerste gesprek proberen we zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eisen en wensen zijn.
Eens in de zoveel tijd is het aan te raden om alles in uw pand onder handen te nemen. Denk aan het schrobben en in de was zetten van een vloer of het afnemen van wanden, plafonds of kasten. Voor specialistische werkzaamheden zetten wij een team van ervaren en opgeleide specialistische schoonmakers in.

De werknemers van RDR Cleaning Services zijn gediplomeerd en beschikken over de juiste certificaten voor de juiste job. Daar kunt u van op aan!

Indien wij uw interesse gewekt hebben, kunt u 7 dagen per week contact opnemen middels mail of telefoon. Ons telefoonnummer is 06 43 54 72 34. Indien u liever contact heeft middels mail, verwijzen wij u door naar ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *