Loading...
Geen categorie

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is het regelmatig reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Een goed verzorgde vloer is niet alleen vanuit een smaakvol oogpunt van belang, het draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van uw personeel en klanten. Vind u een schone vloer ook belangrijk? Wij zorgen ervoor dat uw vloeren blinken en er gezond uitzien!

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Schoonmaakbedrijf RDR Cleaning services in Almere neemt uw zorgen rondom vloeronderhoud weg. Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud bepalen. Om uw vloer lang zijn mooie uitstraling te laten behouden is naast dagelijks onderhoud ook periodiek onderhoud noodzakelijk. Met name bij zogenoemde harde vloeren. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren in omgeving Almere en omstreken.

Schoonmaakbedrijf RDR Cleaning services adviseert u graag over het onderhoud van uw harde vloer.
Wij bieden de volgende periodieke reinigingen:

  • Schrobben van stenen vloeren
  • Strippen en conserveren van linoleum vloeren
  • Kristalliseren van natuurstenen- en marmeren vloeren

Om vloerbedekking langdurig schoon te houden is alleen stofzuigen niet afdoende. Afhankelijk van het soort vloerbedekking en de mate van vervuiling is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging van tijd tot tijd noodzakelijk. Naast verlenging van de levensduur van uw vloerbedekking is het periodiek reinigen van het tapijt ook hygi├źnisch.

Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn er verschillende technieken afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking.

Ieder onderhoudsplan maken wij op maat, waarbij wij uiteraard rekening houden met bijzondere wensen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van vloerreiniging. We werken met professionele en milieuvriendelijke producten en materialen. Voor het periodiek vloeronderhoud zetten wij een speciaal vloerenteam in dat bestaat uit ervaren en goed opgeleide vakmensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *