Loading...

 

Calamiteiten schoonmaak

RDR Cleaning Services is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Van brandschade tot lekkage en meer. Onze medewerkers zijn binnen een uur aanwezig om u van dienst te zijn.

Calamiteitenschoonmaak vraagt om snel handelen en de juiste beslissingen nemen. Met uiterste zorg gaan wij iedere calamiteit te lijf met altijd uw belang voor ogen. Onze specialisten zijn opgeleid voor het beoordelen van de schade en het kiezen van de juiste methode om de schade – indien mogelijk – te beperken. Behalve de technische haalbaarheid van het herstel, houden zij ook rekening met de economische haalbaarheid en de emotionele impact die de calamiteit heeft.

Een calamiteit zoals brand- of waterschade is vaak al erg genoeg. U wilt dan het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk. Dan is het goed om te weten dat we bij RDR Cleaning Services veel ervaring hebben met het opruimen van calamiteitenschade.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Glasbewassing

Glasbewassing is een specialistisch vak. Glasbewassing is ons vak! Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk en de staat van uw pand. Het is niet alleen een visitekaartje, maar het heeft ook baat bij de levensduur van uw ramen en kozijnen. Deze moeten regelmatig goed en grondig schoongemaakt worden.

Lees verder...

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is het regelmatig reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren. Een goed verzorgde vloer is niet alleen vanuit een smaakvol oogpunt van belang, het draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van uw personeel en klanten. Vind u een schone vloer ook belangrijk? Wij zorgen ervoor dat uw vloeren blinken en er gezond uitzien!

Lees verder...

Reguliere schoonmaakdiensten

RDR Cleaning Services creëert met maatwerkprogramma’s en efficiënte methodieken een schone, frisse werkomgeving. Iedere locatie is anders. Om deze reden bieden wij altijd maatwerk aan. Op basis van onze expertise en uw wensen bepalen we samen de gewenste schoonmaakfrequentie en de beste manier van werken.

Lees verder...

Periodieke schoonmaakdiensten

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden is ook periodieke schoonmaak belangrijk om de levensduur van het object te verlengen. Bij reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan glasbewassing, dieptereiniging keukens en sanitair, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging.

Lees verder...

Dieptereiniging keuken- en sanitair

Keukens en sanitair hebben vaak moeilijk bereikbare plaatsen. RDR Cleaning Services adviseert naast reguliere schoonmaak ook aanvullende dieptereiniging in te zetten. Gespecialiseerde medewerkers werken volgens instructie met specialistische middelen en methoden. Zij verwijderen alle vervuiling en controleren de werking van uw sanitaire installaties.

Lees verder...

Gevelreiniging

Gevelreiniging is niet alleen een kwestie van de buitenzijde van uw pand goed onderhouden maar het zorgt er ook voor dat uw pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt. Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij uw bezoekers. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van uw gevel verwijderen.

Lees verder...

Bouwschoonmaak

Oplevering van uw pand betekent niet dat uw ruimte ook meteen gebruiksklaar is. Kiest voor een frisse start in uw nieuwe woning of bedrijfspand door voor de bouwschoonmaak van RDR Cleaning Services te kiezen. Na de bouwschoonmaak door RDR Cleaning Services is uw pand klaar voor gebruik. Wij doen het vuile werk en u houdt zich bezig met de finishing touch van uw nieuwe pand.

Lees verder...

Calamiteiten dienst

RDR Cleaning Services is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Van brandschade tot lekkage en meer. Onze medewerkers zijn binnen een uur aanwezig om u van dienst te zijn. Calamiteitenreiniging vraagt om snel handelen en de juiste beslissingen nemen. Met uiterste zorg gaan wij iedere calamiteit te lijf met altijd uw belang voor ogen.

Lees verder...

Spinnenrag verwijdering

Spinrag is een veel voorkomend probleem rondom gebouwen, woonhuizen, portieken, terrassen, boeiboorden, caravans, zeil en motorjachten. RDR Cleaning Services heeft een concept om preventief uw eigendom te beschermen tegen spinrag waardoor wij kunnen garanderen dat uw eigendom voor minimaal 4 tot 6 maanden webvrij blijft zonder dat dit een chemische invloed uit oefent op de onderliggende materialen.

Lees verder...

Maatwerk

RDR Cleaning Services kan u bijstaan bij nog veel meer diensten. Wij spreken graag met u af om uw werkzaamheden door te nemen en een maatwerk pakket met u af te stemmen. Neem contact op met RDR Cleaning Services door middel van ons contactformulier. U kunt deze vinden in het menu onder Contact of u klikt hieronder op Lees verder... om een e-mail te sturen. Uiteraard mag u ons ook bellen op 06-43547234.

Lees verder...